Molemmin puolin luotettavaa kumppanuutta

Molemmin puolin luotettavaa kumppanuutta

Varmistaaksemme reilun kumppanuuden kaikille osapuolille, prosessimme sisältää erilaisia luottamusta rakentavia toimenpiteitä. Uusien asiakkaiden kohdalla tarkistamme tilaajavastuuraportin, jonka lisäksi voimme tehdä pistotarkastuksia nykyisiin asiakkaisiimme. Jos tilaajavastuuraportti hehkuttaa punaista tai näyttää huutomerkkiä, lopetamme laskujen rahoittamisen. Verovelka ja rästissä olevat työnantajamaksut estävät laskujen myynnin, koska laskujen velallinen ei silloin maksa laskujaan rahoitusyhtiölle.

Jos esimerkiksi rakennusalan asiakkaalla on paljon luottohäiriömerkintöjä ja laskujen maksajana isot ja vakavaraiset rakennusliikkeet, voimme tarvittaessa pyytää reaalivakuutta, vaikka tilaajavastuuraportti on kunnossa. Reaalivakuus tarkoittaa sitä, että pyydämme asiakkaalta laskuja vastaan kiinteistöjä tai muuta fyysistä omaisuutta, kuten arvopapereita. Tarvittaessa voimme pyytää myös henkilötakausta.

Jos pyydämme reaalivakuutta, on sen arvo noin 150% laskun arvosta. Jos laskun loppumaksaja on yksityishenkilö, voimme reaalivakuuden pyytämisen lisäksi tarkistaa myös laskun maksajan luottotiedot.

Käsittelemme kaikki meille tulevat tapaukset luottamuksellisesti ja asiakkaan liiketoimintaa kunnioittaen. Laskujen myyjältä vaadimme rehellisyyttä yrityksen liiketoiminnasta ja toivomme molemmin puolin luotettavia kumppanuuksia.