Yrityslainaan nähden laskurahoitus on ketterä ja luotettava vaihtoehto

Laskurahoitus on ketterämpi vaihtoehto yrityslainaan verrattuna

Massitukku on perustettu vuonna 2018 palvelemaan kaikenkokoisia yrityksiä laskurahoituksessa.
Yrityksen kasvettua Massitukusta siirtyi Mai Groupin tytäryhtiöksi, ja olemme palkanneet yritykseen lisää rahoitusneuvojia. Massitukun asiakaskunta on kasvanut, ja nykyään massitukkua lähestyvät kaikenkokoiset yritykset useilta eri toimialoilta.


Aikaisemmin laskurahoitukseen on suhtauduttu häilyvästi, mutta tänä päivänä sen käyttö on vakiintunut kaikenkokoisissa yrityksissä. Laskurahoituksen suosio on ollut kovassa kasvussa jo vuosien ajan, ja yritykset ovat löytäneet laskurahoituksesta nopean ja helpon tavan laskusaatavien kotiuttamiseen. Esimerkiksi me Massitukulla rahoitamme yritysten kassavirtaa yksittäisistä laskuista koko liikevaihtoon.


Korona on vaikuttanut moneen yritykseen negatiivisesti, ja Massitukku on auttanut heitä nousemaan taas pinnalle ja saamaan kassavirran kuntoon. Korona on myös lisännyt erilaisten huijausyritysten määrää, minkä takia rahoituspäätöstä tehdessä on oltava entistä huolellisempi. Varmistaaksemme reilun kumppanuuden kaikille osapuolille olemme suunnitelleet tätä varten tiukemman seulan ja luotettavan prosessin.


Yrityslainojen hakemisen määrä on pysynyt tasaisena. Yrityslainaan nähden laskurahoitus on kuitenkin helpompi ja nopeampi vaihtoehto. Meillä Massitukulla hinnoittelu on selkeää, ja pyrimme pitämään laskujen rahoituksen nopeana. Lisäksi haluamme pitää asiakkaamme tilanteen tasalla laskun käsittelyn aikana.


Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan yhteistyö kassavirtasi tasapainottamiseksi.